Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ

Πώς παρουσιάζουμε την εκπαιδευτική και επαγγελματική μας πορεία μέσω ψηφιακού προσωπικού φακέλου (e-portfolio)

Απολογισμός Διαδικτυακής Εκδήλωσης

Με ιδιαίτερη επιτυχία υλοποιήθηκε την Παρασκευή 08/09/2023 από το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το ενημερωτικό webinar με θέμα: «Πώς παρουσιάζουμε την εκπαιδευτική και επαγγελματική μας πορεία μέσω ψηφιακού προσωπικού φακέλου (e-portfolio)».

 

Ο σκοπός της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν η διερεύνηση του ψηφιακού προσωπικού φακέλου (e–portfolio) που συμβάλλει στην ψηφιακή συγκέντρωση, οργάνωση και τεκμηρίωση προσωπικών,  εκπαιδευτικών και επαγγελματικών επιτευγμάτων. Στο συγκεκριμένο webinar επισημάνθηκαν ζητήματα που αφορούν τη σημαντικότητα του e–portfolio, δεξιότητες που μπορούμε να συμπεριλάβουμε σε αυτό και τρόπους ανάδειξής τους. Τέλος, έγινε αναφορά σε σχετικές πλατφόρμες.

 

Εισηγητής του συγκεκριμένου ενημερωτικού webinar ήταν ο κύριος Αριστείδης Λορέντζος Ψυχολόγος -Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ.

Μπορείτε να δείτε την σχετική παρουσίαση πατώντας τον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

Επίσης μπορείτε να βρείτε πρόσθετο ενημερωτικό υλικό στον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

 

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό webinar με θέμα: «Πώς παρουσιάζουμε την εκπαιδευτική και επαγγελματική μας πορεία μέσω ψηφιακού προσωπικού φακέλου (e-portfolio)».

Το συγκεκριμένο webinar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19.00-20.30.

Ο σκοπός του ενημερωτικού webinar είναι η διερεύνηση του ψηφιακού προσωπικού φακέλου (eportfolio) που συμβάλλει στην ψηφιακή συγκέντρωση, οργάνωση και τεκμηρίωση προσωπικών,  εκπαιδευτικών και επαγγελματικών επιτευγμάτων. Στο συγκεκριμένο webinar αναμένεται να θίξουμε ζητήματα που αφορούν τη σημαντικότητα του eportfolio, δεξιότητες που μπορούμε να συμπεριλάβουμε σε αυτό καθώς και τρόπους ανάδειξής τους, ενώ, θα γίνει αναφορά και σε σχετικές πλατφόρμες.

Εισηγητής:

Αριστείδης Λορέντζος: Ψυχολόγος – Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού (M.Sc.) Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ.

Υπερσύνδεσμος ενημερωτικού σεμιναρίου:

https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=m6a818a3d51d2fbd976ed98f69288f1b4

Meeting number: 2731 332 5499

Password: dFmmVPsg433

Πληροφορίες για το webinar:

·         Η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

·         Την ημέρα και ώρα της διεξαγωγής του ενημερωτικού webinar θα επισκεφθείτε τον σύνδεσμο Webex Meetings.

·         Το ενημερωτικό webinar θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Γλώσσα.

·         Για να υποβάλλετε ερωτήσεις ή σχόλια προς τον εισηγητή θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την φόρμα υποβολής σχολίων της εφαρμογής (chat), η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

·         Για την εύρυθμη υλοποίηση του σεμιναρίου κατά τη διάρκεια στης εισήγησης οι κάμερες και τα μικρόφωνα θα είναι κλειστά.

·         Για την υποβολή αίτησης παρακολούθησης και την παροχή για βεβαίωση παρακολούθησης παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να μπουν στον σύνδεσμο που παρατίθεται παρακάτω προς συμπλήρωση των στοιχείων τους. Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα σταλούν στα email σας.

https://forms.gle/zaLoSrbRfgnDvrJm9

 

Διοικητική Υποστήριξη Γραφείου Διασύνδεσης

Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο