Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ

Σπουδές στο ΕΚΠΑ

«Σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών»:  Μία εκδήλωση ενημέρωσης και επαγγελματικού προσανατολισμού για όλους τους μαθητές της Γ’ τάξης Λυκείου της χώρας

 

 Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα των Πρυτανικών Αρχών, διοργανώνει τετραήμερη δράση, με θέμα την παρουσίαση των προοπτικών και επιλογών σπουδών  ανώτατης εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η  συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στις 22, 23, 24, και 25 Απριλίου 2024, και ώρες 9:00 έως 14:00.

 Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές της Γ’ τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, με σκοπό την άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση τους, σε σχέση με τις δυνατότητες και προοπτικές σπουδών  στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι απ’ όλα τα Τμήματα και τα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ιδρύματος, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο των σπουδών του κάθε Τμήματος, τις προοπτικές εργασίας και επαγγελματικής αποκατάστασης μετά την αποφοίτηση,  αλλά και τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση οι φοιτητές του. Επιπροσθέτως, ο Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ με τις σύντομες παρεμβάσεις του θα επικεντρώσει στην διαδικασία και λήψη απόφασης για την επιλογή σπουδών.

 Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθήτριες και μαθητές της Γ΄ τάξης Λυκείου, τα σχολεία των οποίων θα έχουν υποβάλλει αίτημα να συμμετέχουν στην εκδήλωση, σε συνεννόηση με τους καθηγητές/συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού των σχολείων τους.

 Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

Η εγγραφή των ενδιαφερόμενων σχολείων  μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του κάτωθι υπερσυνδέσμου  

Διοικητική Υποστήριξη Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ

Τηλ: 210 3688150, 2103688152

career@uoa.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο