Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ

Αποφοίτηση από τη Φιλοσοφική Σχολή: εναλλακτικές εκπαιδευτικές / επαγγελματικές διαδρομές

Απολογισμός Διαδικτυακής Εκδήλωσης

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή 600 και πλέον συμμετεχόντων, υλοποιήθηκαν από το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών την Τετάρτη 31/01/2024 του ενημερωτικού webinar με θέμα: «Αποφοίτηση από τη Φιλοσοφική Σχολή: εναλλακτικές εκπαιδευτικές / επαγγελματικές διαδρομές».

Η συγκεκριμένη ενημερωτική εκδήλωση απευθύνθηκε σε φοιτητές και αποφοίτους τμημάτων της Φιλοσοφικής Σχολής με σκοπό την πληροφόρησή τους για ποικίλα μονοπάτια σταδιοδρομίας, τα οποία συμβάλλουν στην εξέλιξη της ακαδημαϊκής ή και της επαγγελματικής πορείας. 

Εισηγητής του συγκεκριμένου ενημερωτικού webinar ήταν ο κύριος Αριστείδης Λορέντζος Ψυχολόγος-Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Μ.Sc.) του Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ.

 

Μπορείτε να δείτε την σχετική παρουσίαση πατώντας τον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

Επίσης μπορείτε να βρείτε πρόσθετο ενημερωτικό υλικό στον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

Ανακοίνωση Διαδικτυακής Εκδήλωσης

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό webinar με θέμα: «Αποφοίτηση από τη Φιλοσοφική Σχολή: εναλλακτικές εκπαιδευτικές / επαγγελματικές διαδρομές».

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό webinar με θέμα: «Αποφοίτηση από τη Φιλοσοφική Σχολή: εναλλακτικές εκπαιδευτικές / επαγγελματικές διαδρομές».

 Το συγκεκριμένο webinar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19.00-20.30.

 Το ενημερωτικό webinar απευθύνεται σε τελειόφοιτους και αποφοίτους προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής καθώς αναμένεται να συζητηθούν εναλλακτικά μονοπάτια σταδιοδρομίας που είναι δυνατό να ακολουθηθούν για το σχεδιασμό της περαιτέρω εκπαιδευτικής ή επαγγελματικής πορείας. Ειδικότερα, αναμένεται να συζητηθούν εναλλακτικές επιλογές για τον περαιτέρω σχεδιασμό της πορείας τελειόφοιτων και αποφοίτων των τμημάτων: Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Φιλολογίας, Φιλοσοφίας και Ψυχολογίας.

Εισηγητής:

Αριστείδης Λορέντζος: Ψυχολόγος- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού (M.Sc) Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ.

 

Υπερσύνδεσμος Ενημερωτικού Σεμιναρίου

Meeting link

https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=mf8479395be588c5daccd9726b35607d7

Meeting number

2789 880 7621

Meeting password

APkEbMuD922

 

Πληροφορίες Ενημερωτικού Σεμιναρίου

·         Η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους

·         Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του ενημερωτικού σεμιναρίου θα επισκεφθείτε τον σύνδεσμο webex meetings

·         To ενημερωτικό webinar θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Γλώσσα

·         Για να υποβάλλετε ερωτήσεις ή σχόλια στον εισηγητή θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα υποβολής σχολίων της εφαρμογής (chat), η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης

·         Για την εύρυθμη λειτουργία του σεμιναρίου οι κάμερες και τα μικρόφωνα θα πρέπει να είναι κλειστά

·         Για την υποβολή αίτησης  παρακολούθησης και την παροχή για βεβαίωση παρακολούθησης παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να μπουν στον σύνδεσμο που παρατίθεται παρακάτω προς συμπλήρωση των στοιχείων τους. Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα σταλούν στα email σας.

 https://forms.gle/93apCVEAJ9sMRErW7

Η Διοίκησης του Γραφείου Διασύνδεσης

 

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μετάβαση στο περιεχόμενο